Sagittarius: Vlajková loď spoločnosti Intercom

Sagittarius: to nie je len škorpión - jedno z dvanástich znamení zverokruhu. Je to tiež uznávaná značka vysokokvalitných a štýlových vodovodných batérií. Značka, ktorej logo - charakteristickú šípku inšpirovanú práve týmto astrologickým znamením - pozná hádam každý z nás. 

Kto za touto značkou stojí? Naša spoločnosť - Intercom Bratislava. Už viac než 30 rokov sme na Slovensku lídrom v oblasti výroby a distribúcie vodovodných batérií a sprchového sortimentu. Prostredníctvom dcérskych spoločností sme získali významnú pozíciu aj na trhu českom a maďarskom.

vnr_1

Obr.: vaňová batéria VENTURA s kvalitným keramickým prepínačom. 

Vodovodné batérie – naša srdcová záležitosť

Vďaka spojeniu inovatívnych technológií a kvalitných materiálov sú naše vodovodné batérie známe svojou dlhou životnosťou a vysokou odolnosťou voči opotrebeniu. A pretože nám záleží na ochrane životného prostredia, mnohé z našich modelov sú vybavené technológiou pre úsporu vody.

K najznámejším batériám značky Sagittarius patria modely ZORA, FORUM, PERLA či LUNA. Ich obľúbenosť spočíva v jednoduchom, no efektívnom dizajne a v spoľahlivej kvalite, ktoré pridávajú kúpeľni atraktivitu a komfort. Výberom týchto batérií určite nešliapnete vedľa.

Za pozornosť stoja batérie série VENTURA. Ich nadčasový dizajn spočíva v rafinovanej kombinácii zaoblených a hranatých tvarov, ktoré dokonale podčiarknu moderný vzhľad kúpeľne či kuchyne. Vďaka chrómovému alebo bielo-chrómovému povrchu sa perfektne zladia s akýmkoľvek interiérom.

VNRWC 3120L

Obr.: umývadlová batéria VENTURA v bielo-chrómovej kombinácii. 

Klasické vrškové batérie MADISON sú tou správnou voľbou pre interiér zariadený v tradičnom či rustikálnom štýle, ktorému dodajú nádych nostalgie..

Ak hľadáte nízkotlakovú batériu, u nás ste na správnom mieste. Naša séria SOLIS je totiž špeciálne navrhnutá pre použitie s elektrickými ohrievačmi vody. K dispozícii sú varianty stojankové aj nástenné, s pákovým aj s kohútikovým ovládaním a to všetko i v cenovo zvýhodnených setoch s ohrievačmi vody.

SOLIS

Obr.: nástenná nízkotlaková batéria SOLIS.

V ponuke značky Sagittarius nájdete aj bohatý výber batérií do bytového jadra, kedysi tak obľúbených predovšetkým v malých kúpeľniach bytových domov. A svoje využitie si nepochybne nájdu aj dnes. Vďaka dlhšiemu otočnému ramienku, prípojke pre sprchovú hadicu a prepínaču môžete jednou batériou napustiť umývadlo, vaňu a využiť ju aj pri sprchovaní.   

Sprchový sortiment  pre maximálny pôžitok z vody

Vodovodné batérie dopĺňa rozmanitý sprchový sortiment. A v tom sme dobrí. Naša ponuka zahŕňa rôzne typy hlavových spŕch s nástennými či stropnými ramenami, ručné spršky s jedným či viacerými režimami prúdu vody a tiež pevné alebo nastaviteľné držiaky ručných spŕch či dizajnovo zladené sprchové sety. A to všetko v rôznych tvaroch i farbách. Nech už preferujete akýkoľvek štýl či úroveň funkčnosti, u nás si prídete na svoje.

A aby sme vám uľahčili výber, zostavili sme pre vás sprchové systémy. Tie pozostávajú zo štýlovej nástennej alebo podomietkovej batérie zo série VENTURA, doplnenej o kompletné sprchové príslušenstvo. Spolu tak vytvárajú elegantný, oku lahodiaci celok – a vy si tak môžete vychutnať dokonalý pôžitok z očisty tela a relaxácie mysle.  

sagi systém

Obr.: sprchový systém VENTURA s podomietkovou batériou pre dve odberné miesta.

A aby sme vám uľahčili výber, zostavili sme pre vás sprchové systémy. Tie pozostávajú zo štýlovej nástennej alebo podomietkovej batérie zo série VENTURA, doplnenej o kompletné sprchové príslušenstvo. Spolu tak vytvárajú elegantný, oku lahodiaci celok – a vy si tak môžete vychutnať dokonalý pôžitok z očisty tela a relaxácie mysle.  

Doplnky do kúpeľne

Pestrosť našej ponuky pre vaše kúpeľne uzatvárajú praktické doplnky, ktoré v modernej kúpeľni jednoducho nemôžu chýbať. Série FLOS a PALLA zahŕňajú všetko, čo potrebujete: poháre na zubné kefky s nástenným držiakom, mydelničky, háčiky či držiaky na uteráky, ako aj WC kefy a držiaky na toaletný papier.

FLOS

Obr.: nástenný držiak s keramickým pohárom na zubné kefky FLOS.

A to nie je všetko...

Pod značkou Sagittarius ponúkame aj kúrenársky sortiment: radiátorové a odvzdušňovacie ventily a mosadzné spojky.

A čo viac? Naša spoločnosť ponúka prvotriedny záručný servis na sortiment Sagittarius, na ktorý sa môžete vždy spoľahnúť. A to dokonca s predĺženou zárukou na telo batérie a kartušu.

Značka Sagittarius získala na obľúbenosti v širokej škále zákazníkov vďaka svojej spoľahlivej kvalite aj cenovej dostupnosti. Radi aj Vás presvedčíme, že staviť na skúsenosti sa rozhodne oplatí.