Aquaristo Style: Dotyk luxusu pre váš domov

V našej spoločnosti Intercom Bratislava neustále hľadáme cesty, ako posúvať hranice a prinášať zákazníkom čo najkvalitnejšie a najmodernejšie produkty. Z tejto túžby po raste sa v roku 2020 zrodila nová značka - Aquaristo Style.

Aquaristo Style však nie je len značka: je to filozofia moderného, sviežeho a hravého dizajnu v spojení s rokmi overenou kvalitou a s dôrazom na ochranu životného prostredia

Nadväzujeme tak na naše 30-ročné skúsenosti s predajom úspešnej značky Sagittarius a prinášame produkty, ktoré na prvý pohľad očaria elegantným a inovatívnym dizajnom, poskytujú komfort a funkčnosť pre každodenné používanie, sú vyrobené z kvalitných materiálov s dlhou životnosťou a s ohľadom na životné prostredie šetrne využívajú vodu a energie.

AQS55006

Obr.: stojanková batéria pre umývadlové misy a vaňová batéria zo série Platform Round + sprchové príslušenstvo.

Vodovodné batérie do kuchyne

Žiadna kuchyňa sa nezaobíde bez vodovodnej batérie. Jej správny výber môže uľahčiť a zefektívniť prácu v kuchyni a pridať do nej štýl. Pod značkou Aquaristo Style vám ponúkame širokú paletu drezových batérií, aby sme naplnili vaše individuálne potreby a vkus.

Na prvý pohľad upúta vašu pozornosť séria štýlových kuchynských batérií YOUNG vďaka ich farebnému flexibilnému „U“ ramienku, ktoré možno tvarovať. Sériu YOUNG S dopĺňa aj sprška, ideálna pre efektívne umývanie riadu, drezu i potravín. Poohliadnite sa aj po našich batériách PULL s výsuvnou sprškou, vďaka ktorej bude napĺňanie vysokých hrncov či umývanie dvojdrezov hračka.

Ste vášnivý kuchár, ktorý si potrpí na komfort a kvalitu? Máte veľkú rodinu a potrebujete batériu, ktorá zvládne aj náročné situácie? Potom isto oceníte naše profesionálne drezové batérie. S vysokým výpustom a flexibilným, plne otočným ramenom dosiahnete maximálnu pružnosť a pohodlie pri práci. K obľúbeným modelom patria dizajnové batérie COOK MATT BLACK, CHEF či LOUNGE a tiež batéria K-PRO, ktorá navyše disponuje spoľahlivou sprškou.

9070_drezova-bateria-stojankova-lounge-s-flexibilnym-ramenom--chrom

Obr.: profesionálna drezová batéria LOUNGE.

Milovníci retro štýlu si zamilujú vrškové batérie VICTORIAN vo farbe medi, mosadze, striebra alebo chrómu. Perfektne zapadnú do provensálskych či vidieckych kuchýň a dodajú im nádych nostalgie a elegancie.

Za zmienku stoja aj naše celonerezové batérie STEEL so sofistikovaným a nadčasovým dizajnom, ktorý nikdy nevyjde z módy.

Pokiaľ máte výstup vody v stene nad drezom, siahnite po nástenných batériách DAKOTA. Vybrať si môžete batériu s rovným ramenom, so „Z“ ramenom pre pohodlnejšie plnenie vyšších hrncov či batériu s horným tvarovateľným „U“ ramenom pre maximálnu flexibilitu.

Vodovodné batérie do kúpeľne

Ak hľadáte batérie, ktoré do vašej kúpeľne prinesú moderný vzhľad, ste u nás na správnom mieste. Vytvorili sme pre vás kompletné série štýlových batérií pre umývadlo, vaňu, sprchu aj bidet. Séria LAGUNA vyniká oblými tvarmi, ktoré vytvárajú romantický dojem. Luxusne a elegantne pôsobia hranaté tvary: pochváliť sa nimi môžu batérie CINQUEDOCKS. Ak hľadáte zlatú strednú cestu, nájdete ju v sériách ALTEA, DAKOTA, GALLERIA, MARINA, PLATFORMPLATFORM ROUND, ktoré sofistikovane kombinujú oblé krivky s ostrejšími hranami.  

V našej ponuke nájdete nielen stojankové a nástenné varianty, ale i podomietkové batérie pre sprchy a umývadlá. Ich výhodou je minimalistický dizajn: batérie sú inštalované na montážne teleso zapustené pod obkladom. Viditeľná zostáva len ozdobná vrchná krytka a ovládacie prvky.

 GLR10201-2

 Obr.: umývadlová stojanková batéria Galleria.

Termostatické batérie: komfort a úspora v jednom

Termostatické batérie sú špičkou medzi vodovodnými batériami. Vybavené sú termostatom, ktorý udržiava stabilnú teplotu vody bez náhlych zmien, čo umožňuje príjemné, bezpečné a úsporné sprchovanie. Ak túžite po maximálnom komforte a bezpečnosti, termostatické batérie sú pre vás tou správnou voľbou.

K našim stáliciam na poli termostatických batérií patria nástenné batérie PERSEI, PULZAR, PRISMACOOLTOUCH, ktoré si získali obľubu pre svoj elegantný dizajn a spoľahlivý výkon.

NOVINKA: v roku 2024 prinášame pod značkou Aquaristo Style dve nové dizajnové série termostatických batérií. Prvou sú podomietkové batérie ERIDAN v modernej čiernej a chrómovej farbe. Druhou sú nástenné batérie FORNAX s integrovanou čiernou alebo s bielou sklenenou poličkou pre ukladanie kozmetiky. Obe série sú určené pre dve odberné miesta a ponúkame ich nielen samostatne, ale aj v sete so sprchovým príslušenstvom.

TO FOBG 3130-2 eCold Touch

Obr.: sprchová termostatická batéria FORNAX s čiernou sklenenou poličkou, eCold touch technology. 

Sprchové systémy pre maximálny komfort

Hľadáte spôsob, ako sprchovanie povýšiť na zážitok? Aquaristo Style vám prináša sprchové systémy, ktoré splnia aj tie najnáročnejšie požiadavky. Ich súčasťou je nástenná alebo podomietková batéria, doplnená o hlavovú a ručnú sprchu, sprchovú hadicu a prípadne tiež sprchovú tyč s ramenom, hadicovú prípojku, vaňový výtok či držiak ručnej sprchy.

Náš tip: s našimi sprchovými systémami s teleskopickou tyčou TEVERE si vytvoríte kúpeľňu snov, kde sprchovanie bude potešením.

15772_dakb-166cd-aq-b-set_1

Obr.: sprchový systém s podomietkovou termostatickou batériou ERIDAN BLACK a komplet sprchovým príslušenstvom 

Sprchové príslušenstvo k batériám

Naše vodovodné batérie dopĺňa široký sprchový sortiment, vďaka ktorému si môžete vytvoriť ideálny sprchový kút podľa vašich predstáv a vychutnať si sprchu tak, ako ju máte najradšej.  

  • hlavové sprchy rôznych tvarov i veľkostí pre dokonalé osvieženie
  • sprchové ramená nástenné alebo stropné pre pripojenie hlavovej sprchy
  • ručné spršky buď jednopolohové s jemným prúdom alebo viacpolohové, umožňujúce vybrať si aj masážny či relaxačný prúd vody
  • sprchové hadice s otočnou koncovkou zabraňujúcou jej zamotaniu
  • sprchové tyče s posuvným držiakom, umožňujúcim nastaviť výšku a sklon ručnej sprchy
  • hadicové prípojky pre pripojenie sprchovej hadice
  • držiaky ručnej spršky pre ľahkú manipuláciu a komfortné sprchovanie.

Pre uľahčenie výberu sme pre vás pripravili cenovo zvýhodnené sprchové sety a súpravy, ktoré si ľahko zladíte s vašou kúpeľňou a prinesú vám radosť z každodennej hygieny.

Kúpeľňa bez chaosu: praktické doplnky pre dokonalý poriadok

Hľadáte spôsob, ako udržať vašu kúpeľňu usporiadanú a elegantnú? Aquaristo Style prináša moderné doplnky do kúpeľne, vďaka ktorým budete mať všetko na dosah ruky: praktické držiaky uterákov a osušiek, sklenené poličky pre odloženie kozmetiky, hygienické mydelničkydávkovače mydla, štýlové poháre na zubné kefky, elegantné držiaky na WC kefu či toaletný papier a mnoho ďalšieho. Doplnky ľahko namontujete na stenu, čím ušetríte priestor na zemi, na umývadle či vani a zároveň ľahšie udržíte ich čistotu.

Vybrať si môžete zo štyroch sérií: ALDO, ENZOLUCA v elegantnej chrómovej farbe a RICO v nadčasovej matnej čiernej.

17895_davkovac-mydla-na-stenu-rico-s-drziakom

Obr.: dávkovač tekutého mydla RICO s nástenným držiakom.

Špeciálne technológie

Intercome dbáme nielen na prvotriednu kvalitu a pestrosť nášho sortimentu, ale tiež na inovatívne technológie, ktoré zvyšujú komfort, bezpečnosť a efektívne využívanie zdrojov. Niektoré z našich batérií sme preto opatrili špeciálnymi technológiami:

  • eCold touch technology je technológia zabraňujúca popáleniu. Vďaka nej teplota vonkajšieho povrchu batérie neprekročí teplotu vody na výstupe. Ak sa dotknete povrchu batérie, nemôžete sa popáliť. Batérie sú tak bezpečné aj pre malé deti. Túto technológiu využívame pri sprchových termostatických batériách Cooltouch a Fornax.
  • eCold start technology je inovatívna technológia studeného štartu: v stredovej polohe páky preteká batériou len studená voda. Teplá voda začne tiecť až pootočením páky doľava. Táto technológia umožňuje efektívnejšie využívať teplú vodu a šetriť energiou. Používame ju pri umývadlovej batérii Dakota.

TO CT3130-2xx

Obr.: termostatická batéria Cooltouch s eCold touch technology.  

Čo dodať záverom?

Vďaka pestrému a kvalitnému sortimentu získava značka Aquaristo Style zaslúženú obľubu a postupne si buduje pevnú pozíciu na trhu. Prebuďte v sebe bytového dizajnéra, premeňte svoju kúpeľňu a kuchyňu na oázu pokoja, elegancie a funkcionality a nechajte sa unášať vlnou inovácií a dizajnu.